Produkter for chichers mel (24)

DOPPIAESSE MEL

DOPPIAESSE MEL

W: 290 ÷ 310. Profesjonell blanding av hvetemel, ideell for en pizza med en ekstremt utviklet og luftig kant. DOPPIAESSE oppnås ved maling av delvis forspirede korn. Tilstedeværelsen av naturlige, gunstige enzymer påvirker kvaliteten på deigen: resultatet er en veldig lett og lettfordøyelig pizza. Teknisk sett gjør DOPPIAESSE det mulig å oppnå ekstraordinære resultater med deiger som er 10 % lettere. 25KG-10KG
Maismel

Maismel

mais mel
Bakeri Crepe Papir

Bakeri Crepe Papir

brukes til å absorbere matolje fra dype stekte bakverk eller som underlag
Malt Fôr Kalk

Malt Fôr Kalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Fuktighet 0,2%
kjeks osv.

kjeks osv.

kjeks osv.
Melkepulver

Melkepulver

Laktose, skummet melkepulver, helmelkepulver, søt mysepulver, melkprotein, kasein osv. Minimumsbestilling hele paller Levering på H1-paller mulig
Maisstivelse

Maisstivelse

Maisstivelse brukes ofte i ketchup, majones, ulike sauser og puddinger, samt i paifyll. Dette produktet kan også hjelpe hvis du trenger å gjøre deigen mindre glutenholdig og gi den litt ømhet og mykhet. Maisstivelse har litt flere kalorier enn potetstivelse. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med "Kryssede Korn"-merket. Dette merket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 400 g
Anisfrø

Anisfrø

Stjerneanisfrø - en krydder som ble brakt til Europa tidlig i middelalderen og raskt fikk popularitet i matlaging. Prester og healere i gamle sivilisasjoner satte pris på stjerneanisfrø - de helbredende egenskapene ble noen ganger omtalt som mirakler. I matlaging brukes alle deler av stjerneanis i alle mulige former. Stjerneanisfrø tilsettes marinader for å gi dem en sterk smak. Hvis du blander dem med laurbærblad og kanel, får du et utmerket hjemmelaget krydder til kalde kjøttretter. Proteiner (g / 100g): 18,0 Fett (g / 100g): 16,0 Karbohydrater (g / 100g): 35,0 Energiverdi (kcal / 100g): 360,0
Knust hvete

Knust hvete

Knust hvete
Skummet melkepulver

Skummet melkepulver

Skummet melkepulver produseres ved å fjerne vanninnholdet fra pasteurisert skummet melk gjennom en prosess kalt spraytørking. Klassifiseringen av skummet melkepulver er basert på varmebehandlingen som brukes under produksjonen, som kan kategoriseres som høy varme, middels varme eller lav varme. *flere standardiserte produkter tilgjengelig.
Hvete kli

Hvete kli

Hvete kli for husdyrfôr og dens næringsverdi er veldig god. Hvete kli har en balansert mengde protein, fett, fiber og energi, noe som gjør bruken av denne kli som fôr til melkekyr veldig viktig.
hard hvete

hard hvete

Durumhvete er en vårhvetevariant som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til et finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
aminosyrer

aminosyrer

produksjon av aminosyrer for matindustri og legemidler med høy kvalitet og beste pris fra Kina.
Klassiske Biscottini

Klassiske Biscottini

Barquette med canistrelli (Biscuttini) klassisk, naturlig smak. Disse deilige, firkantede korsiske småkakene er pakket i en emballasje som passer for familier og godterelskere. Vekt: Pakke på 1 kilo Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Tørkede fiken 6,3% Oppbevaring: Oppbevares tørt og borte fra varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mettet fett: 1,7 g Karbohydrater: 71 g hvorav Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g
Sprø Svinefett

Sprø Svinefett

Våre sprø svinefett fortjener sitt navn - ferske og sprø. De er forsiktig smeltet fra det fineste ryggfett. Rent og naturlig. Oppskrifter: Hjemmelagde svinefett dumplings Bakte svinefett dumplings Svinefett bakverk
Lavendel

Lavendel

Fordeler: Det sies at lavendel har mange gunstige effekter. Lavendel brukes vanligvis mot angst, stress og søvnløshet. Den brukes også mot depresjon, demens, smerte etter kirurgi og mange andre tilstander. Urten er svært verdsatt for skjønnhetsbehandlinger og for huden, og den brukes ofte i dufter og sjampo for å hjelpe til med å rense huden. I mat og drikke brukes lavendel som en aromatisk komponent. Bruk: Lavendel brukes oftest i aromaterapi og dekorasjon, og den kan også brukes til te og matlaging. Pakke: 250g og løsvekt
Fôr til Høner

Fôr til Høner

Ekstrudert fjørfefôr for kjøttretning fra 50 til slakt (fôringsrate: 200 g/hode per dag) KOMPOSISJON: Hvete, Fullfett soyamel, Kjøtt- og beinmel, Fiskemel, Solsikkeolje VITAMINKompleks: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineralkompleks: jern, kobber, mangan, jod, selen Granulert, ekstrudert fôr, som er den siste fasen i prosessen med å fôre unge broilere og andre kjøttraser fra 50 dager til slakt. Det er et komplett fôr, og kan også brukes som en del av en mash, forutsatt at det ikke er varmebehandling.
Hvite Såpeflak

Hvite Såpeflak

Ednas håndflis er restene av våre såper laget på verkstedet. Ideelt for å lage din egen flytende såpe! Olivenolje, kokosolje, sheasmør. Hvit leire.
Fullkornsbrødpinner

Fullkornsbrødpinner

Fullkornsbrødpinner
Croissantmel

Croissantmel

W: 320 - 330. Patentmel oppnådd fra utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske hvete. Egnet for å produsere deiger som krever å bli laminert, brettet og rullet. Ideell for å oppnå lagdelte, flakete og voluminøse produkter. Anbefalt for brioche og croissanter.
Blanding 'Egg-erstatning'

Blanding 'Egg-erstatning'

Blandingen erstatter helt eggenes tykningsegenskaper ved baking. Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 300 g
durumhvete

durumhvete

Durumhvete er en type vårhvete som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
Granulerte Løk

Granulerte Løk

Løkgranulat brukes som en type krydder. De aromatiserte granulatene er laget av dehydrerte løk. Dette stoffet er laget av malte dehydrerte løk, oftest fra løkknoller. På grunn av dehydreringen har produktet en lengre holdbarhet. Det sies at tørkede løk forebygger bakteriell infeksjon og bidrar til å redusere risikoen for ulike bakterielle og soppinfeksjoner. Løkgranulat er perfekt for å heve smaken på ulike retter samt krydderblandinger, marinader, dressinger og sauser. Løkgranulat kan erstatte den tradisjonelle løksmaken i maten og drikken din. Gråt ikke! Garanti. Forpakning: 250g, 500g og i løsvekt
Mulberry-blader

Mulberry-blader

Mulberrytrær produserer bær som er verdsatt over hele verden og ofte betraktes som supermat på grunn av konsentrasjonen av vitaminer, mineraler og kraftige planteforbindelser. Imidlertid er ikke frukten den eneste delen av mulberrytreet som sies å tilby helsefordeler. I århundrer har bladene blitt brukt i tradisjonell medisin som en naturlig behandling for en rekke tilstander. Det sies å ha positive effekter på blodsukkernivået og insulin. I tillegg antas det å redusere risikoen for aterosklerose ved å redusere oksidasjonen av kolesterol i blodårene. Videre sies det å hjelpe med å forebygge diabetes ved å begrense inntaket av høye mengder monosakkarider. Bruk: Mulberryblader brukes hovedsakelig til te. Hell 1 teskje per kopp (250 ml) med kokende vann og dekk til i 3-5 minutter avhengig av din smak. Pakke: 125g, 250g og løsvekt